Bike Kitchen Belgrade traži novi prostor

Tri godine u Beogradu je funkcionisala jedinstvena biciklistička radionica – Bike Kitchen Belgrade. Jedinstvenost je bila u tome što je ova radionica bila besplatna za sve korisnike.

1012575_1670449139834325_5587032978113635184_n

Ideja svih biciklističkih kuhinja je dostupnost za sve, uz zarađivanje minimalne donacije korisnika kako bi kuhinja opstala i funkcionisala, a svo osoblje u kuhinji čine volonteri.

Kroz beogradsku biciklističku kuhinju za tri godinje postojanja prošlo je na stotine korisnika sa raznim pitanjima i zahtevima,. Neki su izašli sa rešenim problemima a neki nisu jer cilj Bike Kitchen-a nije da svako izađe sa rešenim problemom nego edukacija korisnika i osposobljivanje da korisnici sami mogu da poprave svoj bicikl ili barem najosnovnije stvari na njemu, da se više približe biciklu i da ga više koriste.

U prethodne dve godine Bike Kitchen Belgrade je funkcionisao u okviru Urban Incubator-a, međutim zbog završetka projekta Bike Kitchen Belgrade trenutno nema nikakav prostor koji je neophodan za njegovo funkcionisanje.

Ukiliko imate nekakav prostor koji ne koristite, garažu, šupu i sl. i koji bi ste želeli da ustupite Bike Kitchen-u, možete pisati na: bikekitchenbelgrade@gmail.com

Advertisements

Ostavite komentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s