BW:”Pojačano ćemo čistiti stazu”. Staza i dalje prljava!

Iako smo na prijavu da je biciklistička staza pokrivena blatom, iz firme “Belgrade Waterfront”  dobili uveravanja da će se staza ubuduće pojačano čistiti, staza je i dalje na nekim mestima prekrivena blatom.

dsc_1236a

 

U odnosu na pre par dana situacija je danas mnogo bolja verovatno i zbog činjenice da par dana nije padala kiša. Primetno je da je preduzeće koje izvodi radove opralo stazu ali se i dalje na par mesta nalaze velike količine blata.dsc_1248a

Novina je da je u odnosu na pre par dana otvoren još jedan prolaz za kamione od gradilišta do deponije tako da ih sada ima ukupno dva,na kojima se konstantno nalaze velike količine blata i kamenja. dsc_1232adsc_1256a

 

Apelujemo na firmu “Belgrade Waterfront” da zaista pojačno čisti i pere stazu kao i da uklanja materijal sa kamionskog prolaza, a mi ćemo i dalje nastaviti da pratimo situaciju.

Dobar primer kako okolina gradilišta može biti čista je gradilište budućeg hotela Hilton koje ima stalno zaposleno lice koje uklanja zemlju sa ulice oko gradilišta.

 

Advertisements

Ostavite komentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s